Μπράβο στο troktiko για την Προσφορά Αγάπης στους άστεγους της Αθήνας

Αντιγράφω από το troktiko:
«Η προσφορά που θα κάνει το blog μας και δεν έχει προηγούμενο, είναι μια προσφορά ΑΓΑΠΗΣ. Είμαστε σίγουροι, ότι αυτό θα θέλατε και εσείς. Τι να το κάνει ένας το αυτοκίνητο ή ό,τι άλλο βάλουμε, αν είναι για έναν που ίσως και να μην το έχει ανάγκη; Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια άλλη προσφορά. Έτσι είμαστε στα blog. Τουλάχιστον, εδώ σίγουρα (και κάποια φιλαράκια μας). Το ίδιο θα κάνουν και οι εφημερίδες σε λίγο. Είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ TROKTIKO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 500 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.Το έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Είναι άνθρωποι μονάχοι. Και γι αυτό το κάναμε. Μην ψάχνετε τι και πως. Αφού τα καταφέραμε, πάλι καλά.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν όπως… το Δήμαρχο Ν.Κακλαμάνη και τον Ελ. Σκιαδά, που είναι ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος (παραχώρησαν ΔΩΡΕΑΝ την αίθουσα)».
Showbitch λέει: Μπράβο και ξαναμπράβο σας. Είναι πραγματικά η καλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει κάποιος. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι οι μονάχοι αξίζουν την προσοχή μας. Για κάποιον που έχει, αν πάρει κάτι παραπάνω… και τι έγινε. Για κάποιον που δεν έχει τίποτα, λίγο φαγητό και μια ζεστή αγκαλιά είναι το παν!

~ από showbitch στο 25/03/2009.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: