Οι πεταλούδες της Μαρίας Κορινθίου και πώς επέλεξε μαιευτήρα να την ξεγεννήσει και όχι… φωτογράφο!

Διαβάζω ότι πολύ προβληματίστηκε η Μαρία Κορινθίου για το ποιο θα είναι το… θέμα στη βάφτιση της κόρης της. Και βρήκε τις… πεταλούδες. Εμείς οι… παλαιών αρχών μέχρι τώρα νομίζαμε ότι το θέμα είναι αυτή καθ’ εαυτή η βάφτιση, αλλά… πέφταμε έξω οι πεπαλαιωμένοι! Φυσικά μια βάφτιση πρέπει να έχει ένα θέμα.

Τις πεταλούδες, τους ιππόκαμπους, τους γυμνοσάλιαγκες, τους μυρμηγκοφάγους, άντε και τα πουλάκια. Πώς λέμε τρία πουλάκια κάθονταν στου Κίτσου το ταμπούρι; Άσε που μπορεί να είναι και ο Κίτσος το θέμα. Πάντως το θέμα είναι ότι το βρήκε το θέμα η ηθοποιός Μαρία και ξεαγχωθήκαμε οι άνθρωποι! Ούφ, πάει κι αυτό!. Θα γεμίσει πεταλούδες λοιπόν η Μαρία τον κόσμο. Πεταλούδα στο προσκλητήριο, πεταλούδα στη μπομπονιέρα, πεταλούδες στο παραλιακό club, πεταλούδες θα κάνουν τα ματάκια μας!

Όσο για το dresscode, μαθαίνω, θα είναι χαλαρό… πισινάτο, ώστε όποιος μπαφιάσει απ’ τις πεταλούδες να ρίχνει και μια βουτιά στη θάλασσα να… ξελαμπικάρει! Προς το παρόν και για να ξελαμπικάρει και λίγο το μυαλό μας από τις πεταλούδες, δείτε μερικές φωτό της Μαρίας όταν φωτογραφιζόταν ως άλλη πεταλουδίτσα, παλαιόθεν πριν νοικοκυρευτεί… (το παντρευτεί έπεται της βάφτισης), αλλά και μετά, εγκυμοσύνης μεσούσης- τι μεσούσης δηλαδή, λίγο πριν γεννήσει. Καλά που δεν ζήτησε φωτογράφο αντί για μαιευτήρα όταν την έπιασαν οι πόνοι!var addthis_pub=»4a00635e2d33d097″;
Bookmark and Share

~ από showbitch στο 30/07/2009.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: