Κάτω τα χέρια από τη Βούλα, ρε δυσκοίλιοι

 ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΣΤΟ TWITTER

Κάποιοι δυσκοίλιοι πολιτικοί θεώρησαν ρατσιστικό το ανέκδοτο που ανέβασε η Βούλα Παπαχρήστου στο Twitter. Βλέπετε η ευαισθησία τους εξαντλείται στα ανέκδοτα και δεν περισσεύει για τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε ή- ακόμα χειρότερα- για αυτούς που τα έχασαν όλα και αυτοκτονούν πηδώντας από κτίρια ή κρεμιούνται μέσα στο σπίτι τους.

Οι μαζικές αυτοκτονίες έγιναν πολλαπλό, καθημερινά, φαινόμενο κι αντί να κάτσουν να ξεστραβωθούν να σώσουν ό,τι σώζεται- αν σώζεται έτσι που τα έκαναν σαν τα μούτρα τους- χαζεύουν στο Twitter τι γράφει ο ένας κι ο άλλος.

Εδώ η Ελλάδα καίγεται και… οι πολιτικοί… χτενίζονται. Αν το είχε πει βέβαια ο Λαζόπουλος ως ανέκδοτο θα γέλαγε όλη η Ελλάδα. Τώρα που το είπε η Βούλα Παπαχρήστου την απέκλεισαν από την Ολυμπιακή αποστολή. Ουστ και ξαναουστ υποκριτές και φαρισαίοι.

Τότε να εκτελείται εν μέση οδό δια λιθοβολισμού όποιος λέει ανέκδοτα για Πόντιους, για Τούρκους, Έλληνες και Γερμανούς, για μαύρους κ.ά. που θυμάμαι από παλιά να τα λένε όλοι ακόμα κι η … κουτσή Μαρία- λιθοβολήστε με, γιατί είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Ουστ και ξαναουστ υποκριτές και φαρισαίοι.

Το ανέκδοτο, για όσους δεν το διάβασαν είναι: «Η Αθήνα έχει γεμίσει Αφρικανούς άρα το κουνούπι του Νείλου θα τρώει σπιτικό φαγητό». Εγώ πάντως το βρήκα έξυπνο και καθόλου ρατσιστικό, όπως και πολλοί άλλοι που έβαλαν φωτιά στο Facebook με σελίδες συμπαράστασης στο θύμα της πολιτικής υποκρισίας, τη Βούλα Παπαχρήστου. Ουστ και ξαναουστ,  υποκριτές και φαρισαίοι.

Bookmark             and       Share

~ από showbitch στο 25/07/2012.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: