Η Tila Tequila για… δέσιμο!

Ότι είναι για δέσιμο το έχει αποδείξει η 28χρονη ηθοποιομοντέλα εκ Σιγκαπούρης ορμώμενη, αλλά ότι θα το έκανε μόνη της πού να το φανταστείς; Πάντα βέβαια χωρίς ρούχα, κατά την προσφιλέστατη συνήθειά της! Και μη πείτε «γιατί της τα χώνεις της, μια χαρά χαρούλα, κοπελίτσας που βρακί δεν έχει να βάλει το κακόμοιρο και τη βγάζει με… τσιρότα;», διότι τα θέλει ο κ…. της.

Τη μια απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει εξαιτίας της κακούργας κοινωνίας που άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει, και λίγο μετά φωτογραφίζεται (δείτε ΕΔΩ) κολάζοντας και ιερομόναχους στην πιο ψηλή ραχούλα.

Την άλλη διαρρέει στο ίντερνετ επίσης ίδιας κατηγορίας φωτογραφίες της για να εκτιμήσει ο πλανήτης ολόκληρος το… ταλέντο της (ξαναδείτε ΕΔΩ). Και τώρα ποζάρει όλο νάζι και σκέρτσο σε πιο hardcore φάση και με γκριμάτσες στιλ «γκροααααρ» σε τσαχπινογατουλοτιγρέ απόδοση.

Από την άλλη βέβαια καλά κάνει το κορίτσι γιατί πρέπει να δείξει αυτά που απέκτησε με ιδρώτα, πόνο και αρκετό χρήμα. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, οι πλαστικοί, κλέφτες θα γίνουν; Σωστό κι αυτό…


var addthis_pub=»4a00635e2d33d097″;
Bookmark and Share

~ από showbitch στο 11/12/2009.

Σχολιάστε